Monthly Archives: april 2012

Hippie love

30 april, 2012

Okej alla hippies! Här kommer inspiration till ett sagolikt och bohemiskt bröllop. Bilderna är från Littledoes lookbook, ett gäng kreatörer som skapar unika accessoarer. Om det här var på riktigt hade jag verkligen velat vara där! Kanske något för er som planerar ett höstbröllop?

Kommentera

Vacker kampanj för Jesper Høvring

24 april, 2012

Designer – Jesper Høvring
Stylist – Anne-Sofie List
Fotograf – Katrine Rohrberg

Bilder via Fashion Gone Rouge

3 kommentarer

Reverie Magazine

23 april, 2012

För ett par månader sedan tipsade jag om Reverie Magazine. Nu finns det ett nytt vackert nummer att bläddra i. Bland annat bröllopet med min favorit-brudbukett som ni kan se här till vänster!

Bläddra här!

Kommentera

Sofi Fahrman i bröllopsskrud

22 april, 2012

Hoppas ni har haft en fin helg. Vi avslutar den här med en vacker bild på Sofi Fahrman som har avslöjat att det bli bröllop under 2012. Alltid spännande när modeprofiler gifter sig tycker jag. Då får man se lite ordentlig bröllops-fashion!

Bilden är från Sofis Snapshots via Bröllopstipsbloggen.

Kommentera

Vita, bohemdrömmar från Zara

20 april, 2012

Kanske vill man inte lägga flera tusen på sin bröllopsklänning. Det finns ju annat att spendera pengar på, bröllopsresan eller kanske ringen som man ska ska leva med resten av livet! Eller så gillar man en mer avslappnad, kanske bohemisk stil. Det finns väldigt många budgetvarianter på klänningar den här säsongen för att vitt är så trendigt. Här är några favoriter från Zara!

1199:-

699:-

559:-

1159:-

699:-

2 kommentarer

Inspiration: Mustiga pasteller & guld

18 april, 2012

Idag fokuserar vi på en lite mustig men ljus färgpalett med inslag av guld. Tänk er smycken och accessoarer som skor i guld. Kanske tärnor eller brudnäbbar i pasteller som mintgrönt, gammelrosa eller aprikos. Det kan vara lite kruxigt att hitta blomster i de här dova färgerna men jag skulle satsa på rosor eller ranunkler. Har ni några andra förslag?

Bildkällor: macarons, guld paljetter, handgjord ring med turkos sten, guldring, trumpet, rum, skor

2 kommentarer

The Five Year Engagement

10 april, 2012

Jag vet inte om ni är som jag men jag måste se alla brölloprelaterade filmer som kommer ut… Denna är från skaparna av Bridesmaids och den var riktigt kul enligt mig. Så, kanske något att koppla av med i bröllopsplanerandet?

1 kommentar

Whimsical Storybook Wedding

9 april, 2012

Det här var väl en fin liten bröllopsfilm? Så bra grej att göra, då kan man verkligen se tillbaka på dagen och minnas all glädje.

Här finns filmen på Vimeo. Via Green Wedding Shoes.

Kommentera

Style Me Pretty webmagasin

4 april, 2012

En av de största bröllopsbloggarna Style Me Pretty släppte för ett tag sedan sitt första webbaserade magasin med deras favoritbröllop från 2011. Jag har förut tipsat om ett annat magasin att bläddra i på nätet när man känner att det svenska utbudet på Pressbyrån inte uppfyller alla förväntningar.

Bläddra i magasinet HÄR!

4 kommentarer

Marie Antoinette-inspirerad fotosession

2 april, 2012

När jag såg denna fotosessionStyle me Pretty kunde jag inte låta bli att dela med mig av härligheten här. SÅ inspirerande, jag älskar när man mixar en lite grövre känsla med vackra, skira material och färger. Och rosor, de är verkligen på väg mot sin comeback! Men nu tror jag vi kommer få se dem i en lite renare, råare form och kanske i lite smutsigare nyanser.

Foto: Judy Pak & Frost Photography
Blomsterdesign: Barbara’s Flowers
Eventdesign: Michelle Edgemont

  

  

  

  

2 kommentarer