Kommentarer inaktiverade för

Jag har sagt det innan men säger det igen

Sjömarkens är den enda du ska tänka på när det kommer till företag som hjälper dig med att tilläggsisolera! Vi har tidigare pratat just fördelar med att göra detta och idag tänkte jag dra fler fördelar med att tilläggsisolera med lösull.

Tilläggsisolering med hjälp av lösull är till en början en fantastisk lösning när det kommer till att göra ditt hem mer effektivt när det kommer till att förbruka energi. Genom att använda just lösull i väggar, tak och även golv så kan man dra nytta av flera fördelar. Dels så handlar det om att lösullen erbjuder enastående värme men också kylningsanpassning. Detta innebär att det kommer vara mer bekvämt året runt. Eftersom lösullen består av små, isolerade partiklar som effektivt fyller ut även de minsta utrymmena. Detta förhindrar just värmen att läcka på vintern och håller ditt hem på samma vis svalt på sommaren. Resultatet blir med andra ord en jämnare temperatur inomhus och minskade uppvärmningskostnader.

Hållbart & miljövänligt med lösull

Ja men det måste ju vara viktigt nu för tiden och därför vilja nämna just miljöaspekten när det kommer till tilläggsisolering med hjälp av lösull. Lösull tillverkas ju nämligen oftast av återvunnit material såsom tidningar eller cellulosa. Detta minskar i sin tur behovet av att skapa nytt isoleringsmaterial och dessutom är själva installationen av lösull relativt enkel och kräver varken mycket energi men heller inte kemiska tillsatser som kan vara skadliga för miljön. Vill du veta mer om ljudisolering och brandsäkerhet eller kanske hur det fungerar med tilläggsisolering av olika delar i en byggnad så gå in och besök Sjömarkens hemsida för att ta reda på mer! Skicka efter en förfrågan till dem så hör dem av sig om en skräddarsydd lösning för dig som innebär fler fördelar med att tilläggsisolera med lösull!