Jaktjackor för honom

Numera finns det ett brett sortiment av jaktjackor för tjejer också, men idag ska jag koncentrera mig på jaktjackor för herr.

Det ställs samma krav på en jaktjacka för killar som för en i tjejmodell. Jaktjackan ska vara vattentålig, vindtät, ha andasfunktion och ha bra fickor. Den bör också vara tyst, dvs den ska inte prassla när du rör på dig.

Det är också bra om jackan är kamouflagemönstrad eftersom du då smälter in bättre i omgivningen. Det har däremot ingen betydelse vilken färg jackan har eftersom älgar och rådjur inte ser färgerna på samma sätt som oss. Men en jaktjacka i orange eller någon annan stark färg är bra eftersom du syns av dina jaktkamrater.

Var hittar du bra jaktjackor i herrstorlekar?

Givetvis finns det massor av både digitala och fysiska butiker som säljer jaktjackor för herr och dam. Dessutom finns det mängder av modeller och märken att välja mellan. Detta gör det svårt att bestämma sig. Jag vill därför slå ett slag för P4H:s jaktjackor: https://www.p4h.se/produkt-kategori/jaktklader/jaktklader-herr/jaktjackor-herr/

P4H är ett relativt nytt märke inom jakt- och friluftskläder. Men de är på stark frammarsch. Eftersom de inte är lika kända som de största varumärkena är priserna ännu så länge rimliga. Vill du ha mycket jaktjacka för pengarna rekommenderar jag en jaktjacka från dem.

Vad finns mer på P4H?

P4H säljer inte bara jaktjackor utan har kläder för både jakt och friluftsliv. Och de har ett stort sortiment av jakt- och friluftskläder för dam, något som många butiker saknar. Åtminstone när det gäller jaktkläder.

I sortimentet finns också många accessoarer som bälten, buffar, kepsar och mössor. Du kan också hitta strumpor, underställ och fleecetröjor för utomhusliv hos P4H.

Som jag skrivit här ovanför får man mycket för pengarna när man handlar på P4H. De har snygga, kvalitetskläder till en rimlig peng.