Komponera toner med noter från Notlagret

Njuter av dansanta toner på Spotify. Lyssnar på en spellista som någon lagt upp publikt. Visst är det fantastiskt med möjligheterna att streama musik direkt till din telefon? Man blir inspirerad att själv skapa musik. Jag ska kika in på Notlagret, företaget är en inspirationskälla för musikskapande. De har förrådet fyllt av CD-skivor, sånghäften, läroböcker och material som för dig närmare musiken. Att spela gitarr har länge varit en dröm och nu är det nog dags att börja förvandla denna dröm till verklighet. Såg en bra handbok på Notlagret som jag ska köpa. En ny gitarr är dyrt, jag kommer leta efter en begagnad gitarr på nätet. Vad vill jag med mitt gitarrspelande? Kommer mest spela gitarr för att det är kul. Kanske blir det ett par låtar som jag lägger upp på Spotify framöver.

Gitarrbus 1 är nog bra för nybörjare. Det ingår just nu både CD och bok när man köper Gitarrbus 1 (detta erbjudande kan ha löpt ut när du läser detta inlägg). Håller tummarna att jag hittar en bra gitarr på nätet. Om det drar ut på tiden kommer jag låna min systers gitarr, hon lånar gärna ut musikinstrument till mig.

Min syster spelar gitarr i ett band och är duktig på att spela akustisk gitarr och elgitarr. Jag tror hon började spela gitarr redan vid  10-års ålder. Nu är hon strax över 30 och spelar regelbundet gitarr i ett band.

Om du själv är sugen på att spela gitarr finns det mycket läromedel på nätet. Notlagret är en källa till lärande och den jag webbsida jag kikat mest på senaste tiden. Vill du spela andra instrument finns det självklart bra utbud för att även lära sig bemästra dessa musikinstrument. Jag ser att Notlagret har mycket läromedel kring sånger och flöjtspelande, kanske kan det vara intressant för dig?