L-M-R

L-M-R startades hösten år 2008. Grundaren hade under en längre tid tillbaka ägnat sig mycket åt tillbehör till Volvo och även tillverkning av bland annat add-ons för Volvo i glasfiber. Detta hade varit något han gjort vid sidan om sitt riktiga jobb, på sin fritid när han hade lite tid över, men han märkte då något speciellt. Att något saknades på marknaden och det fanns absolut en efterfrågan på produkter för Volvo. Och det var här L-M-R kom till världen och därifrån har man bara skjutit i höjden.

LMR som namn står för Långe-Mikael Refinement. Något som både då representerar just Mikael som startat LMR men också refinement som står för förfining. För att med små modifieringar så kan man åstadkomma stora resultat, med små refinements så kan det helt enkelt bli en helt ny bil. Det var under 2009 däremot som L-M-R.se börja se en efterfrågan mer och mer på eftermarknadsprodukter till Volvo. Man började då ta fram allt från grenrör till insug samt andra väghållningsprodukter efter egen design.

Stylingprodukter är poppis

Det var stylingprodukterna som under 2010 tog L-M-R till nästa steg. Då föddes den kanske mest kända produkt, nämligen Handtagskåpan till 740 och 940 som är en kåpa med en 960-look som man monterar på original-handtagen. Dessa har man sålt i stora upplagor och är fortfarande en av de mest populära produkterna på hemsidan. Just på hemsidan kan du läsa mer om historian och hur LMR år för år bara blivit bättre och bättre till det man faktiskt är idag. Man har en rad kända varumärken som man är återförsäljare för och det går helt enkelt bara framåt. Så letar du efter reservdelar eller stylingprodukter till din bil, inte bara Volvo, så kika in L-M-R 🙂

Nu har L-M-R bytt namn till Houseofmotorsport