Friluftsbyxor herr

Min kategori i butikerna med jakt och vandringskläder är definitivt ”friluftsbyxor herr”, där hittar jag alltid passande kläder. Jag älskar både jakt och vandring men det ena går inte alltid att ha till det andra så därför har jag rätt många friluftsplagg och riktigt många friluftsbyxor, egentligen vet jag inte varför jag tycker så mycket om just friluftsbyxor och måste ha så många. Min fru bara skakar på huvudet när jag säger att jag måste köpa ett par till friluftsbyxor, hon anser att jag har 80% för många redan mot vad jag använder och behöver. Jag är inte riktigt benägen att hålla med, det ena utesluter inte det andra när det gäller kvalitet och användningsområde för byxorna.

Friluftsbyxor som håller

Att hitta ett par friluftsbyxor som verkligen håller längre än något år kan vara en utmaning. Det finns väldigt många friluftsbyxor av sämre kvalitet så du måste veta vad det är du handlar. Nu har jag köpt så mycket byxor i mitt liv så jag vet vilka märken jag ska undvika och jag tummar aldrig på kvaliteten. Jag köper hellre ett par hållbara friluftsbyxor och betalar därefter än att köpa ett par billiga för då brukar jag ofta få köpa ytterligare ett par kort därefter och det blir sällan billigare i längden.

Kläder för herr

Att hitta riktigt bra kläder passande för herr är inte så särskilt svårt. Jag vet att min fru har riktigt stora problem med att hitta några friluftsbyxor som sitter bra men för mig är det bara att välja och vraka. Utbudet på herr sidan är rätt stor som sagt och framför allt bland jaktkläderna, dom har blivit bättre med jaktkläder även för dam men det är fortfarande uselt om man jämför med kläder för herr. Min fru är rätt trött på detta då hon dessutom har en storlek som sällan finns.