Syllbyten & krypgrunder

Oavsett om det gäller ventilerade golv, byte av syll, krypgrunder, vindar eller dränering. Oftast är detta något tråkigt just för att du märker att du behöver hjälp när du kanske råkat ut för fuktskador. Men vi är här för att vända det negativa till något positivt eftersom vi ser till att fuktsäkra ditt hus för framtiden så att du slipper problem helt enkelt!

Ofta handlar det om problem kanske i en källare, i väggarna eller någonstans där det är betong. De flesta skadorna kan åtgärdas och framtida problem kan samtidigt förebyggas. Vi är riktigt bra på allt när det gäller syllbyten, ventilerade golv som ger en bra och sund inomhusmiljö, dränering och isolering av väggarna i en källare. Vi kan också åtgärda fuktproblem i krypgrunden, samtidigt också förebygga fuktproblem på vinden men också något så konkret som att ta bort svartmögel och samtidigt lukten av mögel i hus.

Rätt företag för totalentreprenad

Med erfarenhet och kunniga medarbetare så garanterar man med andra ord att man får den hjälp som man behöver. Med rätt resurser så utför man även alla arbeten som totalentreprenör vilket ger dig som kund en otrolig trygghet. Du behöver inte fundera på något, mer än att låsa upp dörren så företaget kan komma in och utföra sitt jobb snabbt och enkelt. Du slipper som sagt, genom att dem är totalentreprenör, att hålla i kontakten med alla inblandade hantverkare och kan helt enkelt sätta dig i soffan och luta dig tillbaka.