Konst roligt och lönsamt?

      Kommentarer inaktiverade för Konst roligt och lönsamt?

Jag sitter ofta hemma och målar för att slappna av det är kul på riktigt och en väldigt bra avslappning. Jag blir så koncentrerad på att måla att jag tappar tid och rum, jobbet och vardagen finns inte längre där. Detta ger mig energi att hantera mitt liv på ett mycket bättre sätt, jag ser till att stå upp och måla också så att man får lite träning på det sättet också, det ger mer än man kan tro! 🙂

Jag har dock funderat lite på om man kan tjäna pengar på sin konst genom att sälja lite tavlor? Jag har ju inget ”namn” så det säljer ju inte sig själv men kanske skulle man lägga ut sin konst på en sida som Artely.se? Där finns ju redan många svenska konstnärer och genom att synas där kanske ett intresse kan uppstå från någon? Jag tycker detta känns mycket spännande!