Trappstäd, fönsterputs och golvvård innan lunch. Det är en härlig morgon det.

      Kommentarer inaktiverade för Trappstäd, fönsterputs och golvvård innan lunch. Det är en härlig morgon det.

Vissa dagar känner man sig mer inspirerad än andra att städa hemmet. Det går i cykler och beror oftast på hur bra man sovit, ätit och vad man har att se fram emot. Idag var en sådan härligt inspirerande dag där jag vaknade 06:30, 2 timmar innan väckarklockan var ställd och kroppen kände sig helt utvilad. Till råga på allt skulle jag på en jubileumsfest på kvällen så det var något härligt att se fram emot.

Jag hoppade ur sängen, satte på stereon på hög volym och plockade fram de städgrejorna jag ha hade i skåpet och satte igång. Det gick som en dans alltihop och jag sjöng och dansade med moppen i ena handen och min färgglada dammvippa i den andra. Innan lunch hade jag hunnit med både Trappstäd, fönsterputs och golvvård, vilket kändes helt fantastiskt tillfredsställande när jag 10 minuter senare inmundigade en stor kopp svart kaffe och nygräddat bröd ur min bakmaskin. Vilken härlig start på dagen och vilken härlig avslutning det kommer bli också. Tjohoooo!