Krydda er konferens med matlagning

      Kommentarer inaktiverade för Krydda er konferens med matlagning

Äntligen har restriktionerna för corona lättats upp, eller egentligen finns det inga restriktioner kvar sedan den 1 april i år. Men människor är något restriktiva i sitt beteende fortfarande även om det har börjat komma igång med både konferenser och hotellövernattningar. Nu tycker vi att det är hög tid att krydda er konferens med matlagning och annat kul som går att hitta på för företagets anställda. Ibland, och i synnerhet just nu, måste man få ha lite skoj tillsammans i vardagen. Du tillbringar ändå för det mesta nästan 9 timmar om dagen med dina kollegor och det är inte alltid så lätt kanske att komma överens i beslut och annat som rör arbetet.

Konferens i Stockholm med matlagning

Därför har vi tagit fram ett koncept som bygger på att ni kan boka en helg eller egentligen vilken veckodag som helst med matlagning tillsammans med en riktigt duktig och inspirerande kock. Det finns några olika inriktningar ni kan välja bland i syfte att hitta ett koncept som passar de flesta företag. Att kombinera en konferens i Stockholm ihop med matlagning och annat kul som går att välja till har visat sig vara mycket effektivt då deltagarna brukar bli väldigt inspirerande både av varandra men också av matlagningen.

Matlagning stimulerar

Ingen tycker om att vara hungrig. Ingen blir heller särskilt produktiv av att gå hungrig. Därför passar det så bra att få in matlagning med konferens då det både bidrar till att deltagarna får teama med varandra, diskutera med varandra och stimulera hjärnan med hjälp av fantastiska dofter av olika kryddor. Det är omöjligt att vara på dåligt humör i doften av vällagad och välkryddad mat. Sedan kan ni i lugn och ro avnjuta den goda maten som ni har lagat och fortsätta diskussionerna över ett glas vin. Det är ett mycket bra recept på en lyckad konferens.