Förutfattade meningar om vissa ingrepp

      Kommentarer inaktiverade för Förutfattade meningar om vissa ingrepp

På klinik Villastan i Borås så kan du med trygghet kliva in genom dörrarna om du önskar göra en behandling. Oavsett vilken behandling eller vilket ingrepp så kan jag intyga att du kan känna dig lugn eftersom det endast arbetar erfarna hudterapeuter här som är experter på ingreppen som utförs!

Behandling med botox är ett av ingreppen som Villastan sysslar med. För med åldern så är det ju som vi vet ganska vanligt att huden förlorar sin elasticitet och spänst vilket gör att man kan bli rynkig. Det har blivit mer och mer vanligt att behandla dessa och det finns olika sätt att göra det på. Botox är en metod som går ut på att man med en tunn nål gör injektioner i huden. Efter behandlingen så kan du få lite lätta blåmärken men oftast syns ingenting.

Hur fungerar botox?

Jo, det är så att medlet som man för in med nålen verkar som muskelavslappnande och i ansiktet använder man därför mycket små doser som gör att muskeln försvagas. På så vis minskar rynkan men utan att förstöra din mimik. Hos Klinik Villastan får du självklart alltid göra en konsultation innan ingreppet och då berättar man mer om hur just din behandling kommer gå till. Oftast tar det inte mer än 30-60 minuter och du kommer inom 2 veckor på återbesök för att se att alltid ser bra ut.

Man kan ha förutfattade meningar om att göra botox men jag tycker att det viktigaste är att man tar beslutet själv och utifrån att man själv vill göra det. Som med allt annat i livet. Inte lägger jag mig i om någon annan tvättar med eller utan sköljmedel. Det är kul att läsa om ingreppen hos Klinik Villastan och vill du göra det så kan du enkelt klicka dig in på klinikvillastan.se J